TopLine Media tarjoaa tehoa
ja tulosta tarinan keinoin

Perehdytyksen, koulutuksen, manuaalien ja viestinnän vieminen verkkoon on joustava ja kustannustehokas tapa saada viesti perille. Verkossa sisältö kuitenkin kilpailee huomiosta kaiken muun verkkosisällön kanssa.

Tarinat yhdistettynä verkon ja teknologian luomiin mahdollisuuksiin takaavat onnistumisen elämyksiä niin kouluttajille, viestijöille kuin oppijoillekin.

Kuljemme rinnallasi neuvoen ja opastaen läpi koko tuotanto-prosessin. Pystymme ketterästi mukautumaan nopeastikin muuttuviin tilanteisiin ja aikatauluihin. Koemme onnistuneemme, kun Sinä koet onnistuneesi. Tästä syystä kaikilla tuotannoillamme on 100 %:n tyytyväisyystakuu.

Verkon
etuja

– ajasta ja paikasta riippumaton

– helposti päivitettävissä

– kustannussäästöt, resursseja vapautuu muuhun käyttöön

– hiilijalanjälki, matkustaminen vähenee

– uusia tapoja esitellä asioita.

E-LEARNING

Kun puhuva pää ei enää riitä, TopLine Media tarjoaa koukuttavia ja osallistavia tarinallisia ratkaisuja perehdytyksen ja koulutuksen tarpeisiin.

Verkkokoulutus on ajasta ja paikasta, jopa kielestä, riippumatonta. Se säästää aikaa, resursseja ja luontoa. Suuretkin opintokokonaisuudet voidaan pilkkoa helposti omaksuttaviksi palasiksi, näin erilaisille oppijoille annetaan mahdollisuus edetä omassa tahdissaan. Verkkokoulutukset on nopeasti päivitettävissä vastaamaan muuttuvia oppimistarpeita.

Verkkokoulutus soveltuu erityisesti perehdyttämiseen, uusien standardien ja käytäntöjen opettamiseen, asentajien ja alihankkijoiden koulutukseen, laadunvarmistamiseen jne. Verkkokoulutus sopii yrityksille, joilla on omia sertifikaatteja testeineen tai esimerkiksi yrityksille, joissa perehdytys on monen henkilön vastuulla.

Katso video

MANUAALIT JA OPPAAT

Katso video

Havainnollistamalla onnistut!

Digitaalisilla oppailla esittelet asian kuin asian havainnollisesti ja käytännönläheisesti. Videot, animaatiot ja kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa. Hyvin jäsennellystä verkko-oppaasta ohjeet on aina helppo löytää. Verkko-opas kulkee mukana siinä kuin puhelinkin.

Verkko-oppaat on helppo päivittää ja kääntää eri kielille. Ja niissä voi hyödyntää tarpeen mukaan eri teknologioita, aina kuvista ja tekstistä virtuaalisiin maailmoihin.

Verkko-oppaita voi hyödyntää paitsi käyttöohjeissa, niin myös koulutuksessa, perehdyttämisessä kuin työnohjauksessakin.

VERKKOVIESTINTÄ

Verkossa sanomasi kilpailee niin uutissivustojen kuin kissavideoidenkin kanssa. Viestin on oltava kiinnostava, ytimekäs, visuaalinen ja kaiken lisäksi lyhyt. Hyvin tehty käsikirjoitus on silloin kaiken aa ja oo.

TopLine Media tarjoaa koukuttavia ja osallistavia tarinallisia ratkaisuja viestinnän tarpeisiin. Meidän kanssamme viestisi ei taatusti jää huomaamatta.

Katso video

VIRTUAALISET MESSUOSASTOT
JA SHOWROOMIT

Katso video

Haluatko messuosastosi verkkoon? Tarjoa asiakkaillesi elämyksellinen ja virtuaalinen messutapahtuma. Virtuaalimessuilla voi kierrellä ja tutustua tuotteisiin tai palveluihin ihan kuin tavallisillakin messuilla.

Messuosastolla voi olla kuvia, vidoita, esitteitä, luentoja ja esittelyjä. Tai miksei vaikka tv-lähetyksen tasoinen ohjelmalava, jonne voidaan tuoda videoita, livejuontaja ja esiintyjiä – joko suorana tai ennakkoon nauhoitettuina. Messuosaston voi toteuttaa hyvinkin pelkistetysti tai sitten vaikkapa 360-ympäristössä. Voit sopia osastollesi videotapaamisia kumppanimme, kotimaisen Tavata-palvelun kautta.

Siinä kun ammattimessut ovat yhdessä paikassa yhtenä tiettynä ajankohtana, virtuaalinen messuosasto voi olla auki vaikkapa ympäri vuoden.

Voimme tehdä tuotteillesi myös ihan oman showroomin – näin asiakkaasi pääsee luoksesi vaikkapa omalla sohvallaan istuen. Halutessasi voimme rakentaa Showroomin yrityksesi tiloista tehdyn 3-ulotteisen tai 360 asteen mallin sisään.

VIRTUAALITAPAHTUMAT

Hyvin tehty virtuaalitapahtuma yhdistää tv-ohjelman ja webinaarin parhaat puolet. Se on parhaimmillaan kuin tv-lähetys – kompakti visuaalinen elämys!

Netissä puolikin tuntia on pitkä aika. Hyvin käsikirjoitettu virtuaalitapahtuma voi yhdistää ennakkoon nauhoitettuja ja live-osuuksia. Juontaja voi olla mukana paikan päällä, studiossamme tai vaikka ihan etänä. Osallistujia aktivoidaan esimerkiksi chatin tai somen kautta. He voivat tarvittaessa myös verkottua keskenään, esimerkiksi kotimaisessa Tavata-palvelussa.

Katso video

LIVESTRIIMAUKSET

Katso video

Tavoita yleisösi reaaliajassa, lähetätpä sitten yrityksesi tapahtumaa, kongressia tai konserttia. Yhdistämällä striimiin webinaarin työkaluja, koukutat katsojat aitoon vuorovaikutukseen. Livestriimin voi lähettää joko omasta tilastasi, TopLine Median studiolta tai vaikka täysin etäyhteyksin. Kuvaukset on myös voitu tehdä osin ennakkoon. Voimme striimata videon Youtubeen, sosiaalisen median kanaviin tai vaikka salasanasuojattuna Vimeoon – tai oman yrityksesi portaaliin.

VIRTUAALISTUDIO

Virtuaalisessa lähetyksessä, niin kuin kaikessa verkkoviestinnässä, kiinnostava sisältö on kaiken A ja O. Hyvin käsikirjoitettu studiolähetys inserttivideoineen, haastatteluineen ja kuvituksineen tempaa mukaansa, sen sisältö jää paremmin mieleen kuin perinteisissä videolähetyksissä. Autamme asiakasta aina käsikirjoituksesta lopputeksteihin saakka, tyytyväisyystakuulla.

Meille virtuaalistudio ei ole itseisarvo vaan väline – lähetysten varsinainen sisältö suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa. Kaikki virtuaalistudiomme muokataan asiakkaan tarpeen mukaan vähintäänkin väritykseltään, käytettävissä on myös useita erilaisia studiopohjia. Kun studio- ja grafiikkapohjat on kerran tehty, niitä voidaan hyödyntää kaikissa tuotannoissa.

Katso video

ANIMAATIOT

Katso video

Animaatiot ovat erinomainen tapa tehostaa viestintää. Niillä pystyt esittelemään sellaisiakin asioita konkreettisesti, joita on muutoin vaikea selittää. Tarinoiden avulla saadaan moni asia eläväksi ja kun animaatioissa esiintyy sinun näköinen hahmosi omalla äänelläsi, huomio on varmasti herätetty! Animaatiot ovat kustannustehokas ja helposti päivitettävä vaihtoehto koulutukseen, perehdytykseen ja viestintään. Ne ovat myös kamerakammoisen esiintyjän paras ystävä! Animaatioissa on varaa valita. Ne voivat olla animoituja PowerPoint-esityksiä, piirrosvideoita tai vaikkapa käsikirjoittuja juonellisia piirrettyjä elokuvia.

ESIMERKKEJÄ ANIMAATIOISTA

Katso video
Katso video
Katso video