Oppaat, esitykset ja interaktiiviset tuotteet

Havainnollistamalla
parempiin
tuloksiin!

Unohda ainaiset powerpoint-sulkeiset ja pdf-manuaalit! Saat viestisi tehokkaammin perille monimediaisena ja osallistavana esityksenä.

Esityksissä ja esittelyissä kiinnostavuus on kaiken a ja o. Olipa kyseessä sitten kone, prosessi tai uusi idea, se voidaan esitellä elävästi ja havainnollisesti monin eri tavoin. Tarjoamme ratkaisuja myös perehdyttämisen, muutosjohtamisen ja strategian jalkauttamisen viestinnällisiin haasteisiin.

Tarinallisilla ja osallistavilla ratkaisuilla sekä laadukkaalla sisällöntuotannolla sitoutat kohderyhmäsi tehokkaasti.

Monimediainen esitys, Camera equipment, videoamera mikillä ja studiovalo

Mitä kaikkea voimme tarjota

1. Digitaaliset oppaat

Muuta manuaalit eläviksi oppaiksi!

Digitaalisilla oppailla esittelet asian kuin asian havainnollisesti ja käytännönläheisesti. Videot, animaatiot ja kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa. Hyvin jäsennellystä verkko-oppaasta ohjeet on aina helppo löytää.

2. Multimedia-esitykset

Varmista ettei yleisösi nukahda!

Kalvosulkeisten sijaan pystyt muuttamaan esityksesi kiinnostavaksi tarinaksi. Takaat yleisösi jakamattoman huomion rikastamalla sitä videoin ja visuaalisin elementein. Tarinat muistetaan ja jäät mieleen unohtumattomana esiintyjänä.

3. 360° esittelyt

360° vie sinut tapahtumien keskelle!

360° panoraamakuvat ja niistä rakennetut esittelyt avaavat katsojalle uusia maailmoja. Katsoja voi tutustua tilaan kuin tilaan tietokoneensa ruudulla, ihan kuin olisi itse siellä. Voit liittää kuvaan tietoiskuja vaikkapa videoiden, puhekuplien ja linkkien muodossa. Nosta tila- ja laite-esittelysi aivan uudelle tasolle!

TopLine Median opas, digitaalinen opas
multimediaesitys, multimedia presentation
360° panoraamakuvat ja niistä rakennetut esittelyt
4. Kortit ja videotervehdykset

Ilahduta, sitouta, yllätä!

Ilahduta omalla animoidulla videotervehdykselläsi! Tarvitsemme vain äänitervehdyksesi ja valokuvasi, niin teemme sinulle unohtumattoman ja henkilökohtaisen videoviestin lähetettäväksi tai sosiaaliseen mediaan postattavaksi. Onpa sitten juhla tai juhannus – tai haluat esitellä itsesi uudella tavalla – tässä sinulle uudenlainen vaihtoehto.

5. Kalenterit

Koukuta ja hypetä kalenterilla!

Mikä saa odottamaan joulua niin kuin joulukalenteri? Nyt voit luoda saman innostuneen odotuksen myös olipa tulossa juhlat, tuotelanseeraus tai vaikka firman futisturnaus. Luukkujen taakse voit piilottaa videoita, tuote-esittelyitä, tietoiskuja, kilpailuja tai ihan mitä keksitkään. Näin koukutat käymään sivuillasi joka päivä!

6. Kilpailut ja pelit

Lisää kiinnostusta pelillistämisellä!

Verkkokoulutuksiin ja esityksiin voidaan lisätä pelillisiä elementtejä. Tietokilpailu on hyvä tapa testata katsojan tietämystä tai osaamista – tai vaikka kiinnostusta yrityksesi tuotteisiin ja palveluihin. Pelillisiä elementtejä voit  hyödyntää myös verkkokoulutuksissa, osana osaamisen testausta. Kilpailujen, pelien ja hyvien palkintojen avulla houkuttelet sivuillesi lisää kävijöitä. Voittajien tai kilpailun tilanteen julkaiseminen somessa on osa tehokasta markkinointiviestintää. 

digitaalinen joulukortti
virtuaalinen animoitu joulukalenteri
Peli verkkokoulutuksiin, osallistava trivia-peli

Kiinnostuitko?

ota yhteyttä tai lataa esitteemme !