Asiakkaamme kertovat

Yritysohjelmistoja myydessä on usein ongelmallista saada luotua potentiaaliselle asiakkaalle käsitys siitä, millaista hyötyä ohjelmisto voisi heille tarjota. Yritin ratkaista tätä teettämällä TopLine Medialla lyhyen animaatiovideon, joka esittelee ohjelman ominaisuuksia ja hyötyjä. Tulos ylitti kaikki odotukseni. Nyt aloitan jokaisen myyntitapaamisen videolla ja asia tulee aina kerralla selväksi. Kolmen minuutin video korvaa puolen tunnin Powerpoint-esitelmän ja lopputulos on parempi. Aikaa säästyy ja tulosta syntyy. Kiitos siitä!
Jari Kukkonen
Toimitusjohtaja
Yhteistyö teidän kanssanne mahdollisti meille kansainvälisen myynnin käynnistymisen. Välillä minusta tuntui, että osaatte lukea ajatuksia koska hommat sujuivat niin helposti. Tulokset ylittivät meidän kaikkien odotukset. Kuvaukset, animaatiot, äänitykset, käännökset -koko paketti ihan huippua! Olen henkilökohtaisesti kiitollinen kaikesta opetuksesta ja kärsivällisyydestä, jolla avasitte aivan uuden ulottuvuuden meidän liiketoimintaan. Innovaatioseteli oli aivan loistokeksintö tällaisen noviisin valmentamiseksi maailmanvalloitukseen! Seuraava kurssi on jo käsikirjoitusvaiheessa joten varaa meille aikaa!
Anne Talvitie
Toimitusjohtaja
Toteutimme TopLinen Median kanssa animaatiovideon tekstityksellä. TopLine Median tiimin toteuttamat hahmot sekä erityisesti Erjan vahva osaaminen käsikirjoittamisesta ja sisällön ideoinnista saivat videon toteutuksen tuntumaan helpolta. Yhteistyö on myös luontevaa, joten suosittelen ehdottomasti heidän monipuolisia mediatuotannon palveluita.
Kirsi Vuollet
Toimitusjohtaja