toplinemedia_kutsuvierasilta
tuntematonmestari

Haluamme kutsua sinut järjestyksessään toiseen TopLine Median teemalliseen elokuvailtaan tiistaina 8.1.2019 klo 16.30 alkaen.

Vuosi sitten syyskuussa vietimme iltaa Kingsman-elokuvan agenttimaailmassa. Tällä kertaa teemana on tuntematon mestari. Golden Globe ehdokkaanakin kunnostautuneen Klaus Härön uusin elokuva Tuntematon Mestari tulee teattereihin tammikuun alussa. Klaus Härön käsialaa ovat mm. elokuvat Postia pappi Jaakopille ja Miekkailija.

Aloitamme illan Sokos Hotel Solo Lahden Seurahuoneen kokoustiloissa klo 16.30 alkaen. Tahdomme kertoa sinulle TopLine Median viimeisistä kuulumisista, tuotteista ja tulevaisuuden suunnitelmista. Tarjoamme siellä myös pientä iltapalaa.

Vähän ennen klo 18.00 siirrymme Finnkino Kuvapalatsiin, jonka aulaan on levitetty perinteiseen tapaan TopLine Median punainen räsymatto ja pääset näin otattamaan itsestäsi kuvan ihan punaisella matolla. Tämän jälkeen siirrymme 2. kerrokseen, saliin nro 3 ja pienen virallisen osuuden jälkeen pääsemme nauttimaan uutuuselokuvasta. Iltaa voi sitten jatkaa oman mielen mukaan vaikkapa ravintola Teerenpelissä.

Pakko ei ole, mutta hienoa olisi, jos pukeutuisit teeman mukaan. Tuntematon Mestari elokuvana kertoo taidemaailmasta, mutta mestareitahan nyt löytyy urheilusta budhalaisuuteen ja oman elämänsä sankareihin.

Ole oman elämäsi mestari ja tule mukaan!

Osallistujien yhteystiedot säilytetään vain tapahtuman päättymiseen saakka. Osallistujille ei lähetetä markkinointimateriaalia. Uutiskirjeen voit halutessasi tilata erikseen kotisivuiltamme.

Katso video