Kumppanisi onnistumisiin

Elämyksellisesti, 100 % tyytyväisyystakuulla

Olemme mutkaton, utelias, iloinen, kumppani, ketterä ja uudistava

TopLine Media jalostaa osaamisesi tarinoiksi verkkoon. Olemme edelläkävijä osallistavien ja mukaansa tempaavien verkkosisältöjen teossa, puhutaan sitten koulutuksesta tai viestinnästä. Meidät tunnetaan luovista ja kiinnostavista tarinoihin perustuvista ratkaisuista. Laaja ja sitoutunut freelancer-tiimimme sekä kumppaniverkostomme takaa, että löydämme ammattilaiset juuri Sinun tarpeisiisi.

Tarinat etusivulla

Meillä TopLine Mediassa tarinallisuus on ihan toimintamme kulmakiviä. Tarinoihin perustuva oppiminen on paitsi tutkitun tehokasta myös kalvosulkeisia paljon motivoivampaa. Jokaiselle oppijalle on mahdollista räätälöidä hänen oman näköisensä tarina ja oppimispolku, jos niin vain halutaan.

Meidän tapamme toimia

Meidän kanssamme keskityt vain omaan osaamiseesi, ilman turhaa jännittämistä. Henkilökohtainen lähestymistapamme ja kodikas studiomme saavat kamerakammoisenkin rentoutumaan.

Olemme apunasi, haluatpa sitten laajoja monimediakokonaisuuksia tai yksittäisiä videoita. Freelancereistämme ja kumppaneistamme löytyy niin grafiikan, pelillisyyden kuin vaikka laajennetun todellisuudenkin osaajia, HR- ja prosessinhallinnan ammattilaisia unohtamatta.

Kuljemme rinnallasi neuvoen ja opastaen läpi koko tuotantoprosessin. Pystymme ketterästi mukautumaan nopeastikin muuttuviin tilanteisiin ja aikatauluihin. Takaamme, että olet lopputulokseen tyytyväinen!

Keitä olemme

Erja Hakkarainen

Toimitusjohtaja

Erjalla on kahden vuosikymmenen kokemus viestinnällisten sisältöjen tuottamisesta ja yli kymmenen vuoden kokemus opetus- ja koulutustehtävistä. Erjan intohimona on kehittää verkossa oppimista uudelle tasolle tarinoiden, interaktiivisuuden, pelillistämisen ja aidon osallistamisen kautta. Erjan supervoima on käsikirjoitus.

Juha Pihanen

Tuottaja

Juhalla on yli 30 vuoden kokemus tuottamisesta, aina teatterista urheiluun, IT- ja elokuvatuotantoihin. Hän on myös ammattinäyttelijä, joka on työskennellyt erilaisissa produktioissa Suomessa ja ulkomailla. Juha on urallaan näytellyt mm. neljän Oscar-voittajan kanssa. Juha juuri palasi kahden vuoden laina-ajalta Applelta.

TopLine Media on aktiivinen verkostoituja

henry-logo-253x300
YardMate_logo-280x300
Logo-TMry_iso3-150x150

Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme

Täytä lomake tai ota suoraan yhteyttä:
info@toplinemedia.fi
+358 400 889 677

Voit varata myös ilmaisen 15 min konsultaation

Tilaa uutiskirjeemme

Pysy ajantasalla ajankohtaisista asioista ja tilaa uutiskirjeemme.

Lataa esitteemme

Tutustu ja lataa palveluesitteemme.