Animaatiot JA PIIRROSVIDEOT

Kerro tuotteesi tarina elävästi

Animaatio on havainnollinen, tehokas, elävä

Animaatiot ja piirrosvideot ovat erinomainen tapa tehostaa viestintää. Graafisilla ja animoiduilla esityksillä pystyt esittelemään sellaisiakin abstrakteja asioita konkreettisesti, joita on muutoin vaikea selittää. Tarinoiden avulla saadaan moni asia eläväksi ja kun animaatioissa esiintyy sinun näköinen hahmosi omalla äänelläsi, huomio on varmasti herätetty!

Animaatiot ja piirrosvideot ovat kustannustehokas ja helposti päivitettävä työkalu koulutukseen, perehdyttämiseen ja viestintään. Ne ovat myös kamerakammoisen esiintyjän paras ystävä!

Tietokoneen ruudulla Clever Bin prosessivideo
Mies katsoo animaatiovideota tabletilla

Animaation rajattomat mahdollisuudet

Animaatiovideot

Animaatiovideo on parhaimmillaan kuin lyhytelokuva, sillä voidaan mieleen painuvasti ja kustannustehokkaasti esitellä asia kuin asia. Hyvin käsikirjoitetulla animaatiolla herätät varmasti huomion ja pidät kiinnostusta yllä. 

Itsesi näköinen ja omalla äänelläsi puhuva henkilöhahmo tuo persoonallisuutta esitykseesi. Puheen mukaan liikkuvat huulet tekevät hahmostasi todella aidon tuntuisen.  

Piirrosvideot

Piirrosvideossa (valkotauluvideo, tussivideo, whiteboard animation, animated doodling tai videoscribing) kerrotaan tarinaa, jota kuvitetaan samanaikaisesti piirtämällä. Ikään kuin Kylli-täti aikoinaan. 

Piirrettyyn sarjakuvamaiseen videoon voidaan lisätä puhetta tai musiikkia tarinan elävöittämiseksi. Sarjakuvamaisilla piirrosvideoilla voi helposti käsitellä monimutkaisiakin asioita. 

Graafiset esitykset

Graafisten esitysten avulla on helppo havainnollistaa erilaisia tilastoja ja kehityskäyriä. 

Graafinen esitys voidaan esittää videona tai liittää muuhun videomateriaaliin. 

Animaatio on hyvä vaihtoehto kun haluat

Esimerkkejä animaatioista

Animaatiokalenterit ja -tervehdykset

Kalenterit

Koukuta ja hypetä kalenterilla!

Mikä saa odottamaan joulua niin kuin joulukalenteri? Nyt voit luoda saman innostuneen odotuksen paitsi jouluna, myös jos tulossa on juhlat, tuotelanseeraus tai futisturnaus.

Luukkujen sisältönä voi olla yhtenäinen tarina, tuotteiden ja palveluiden esittelyjä, koukuttavia tarjouksia, henkilöstön esittelyä, kilpailuja tai vaikka moniosainen tarinallinen peli. Sitoutat katsojan samalla käymään sivuillasi joka päivä. Voit myös innostaa yleisöäsi joko toivomaan sisältöä tai keskustelemaan siitä somessa. Markkinatutkimusta parhaimmillaan…

Voit tehdä kalenterin yhdessä vaikka naapurin tai naapuriyrityksen kanssa, sillä saatte viestinne toistenne asiakkaille ja seuraajille. Todellinen win-win. Ja jos luukut loppuvat kesken, jouluhan jatkuu loppiaiseen. Luukkuja voikin olla vaikka juhannukseen saakka!

Kortit ja videotervehdykset

Ilahduta, sitouta, yllätä!

Haluatko että joulutervehdyksesi muistetaan? Animaatiovideo, jossa näköisesi hahmo toivottaa hyvät joulut omalla äänelläsi, säväyttää varmasti. Ei tarvita osoitekirjaa, postimerkkejä tai kirjekuorten nuolemista – video kulkee minne tahansa Joulupukin nopeudella! 

Näin helppoa se on: tarvitsemme vain äänitervehdyksesi ja valokuvasi. Teemme sinulle unohtumattoman ja henkilökohtaisen videoviestin, tiedostona tai vaikkapa vietynä YouTubeen. Voit sitten lähettää tervehdyksen sähköpostilla tai jakaa sitä sosiaalisessa mediassa. Korttisi tavoittaa rajattoman määrän vastaanottajia nopeasti ja vaivattomasti!

Voit valita suosikkisi valmiista korttipohjista, tai voimme tehdä Sinulle täysin uniikin tervehdyksen musiikkeineen kaikkineen. Tästä ei brändityö parane!

Onpa sitten juhla tai juhannus – tai haluat esitellä itsesi uudella tavalla – tässä sinulle säväyttävä vaihtoehto.

Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme

Täytä lomake tai ota suoraan yhteyttä:
info@toplinemedia.fi
+358 400 889 677

Voit varata myös ilmaisen 15 min konsultaation

Tilaa uutiskirjeemme

Pysy ajantasalla ajankohtaisista asioista ja tilaa uutiskirjeemme.

Lue lisää esitteestämme!

Lisätietoja palveluistamme selattavassa esitteessämme (Issuussa)