Animaatiot

Kerro tuotteesi tarina elävästi

Animaatio on havainnollinen, tehokas, elävä

Animoinnit ja animaatiot ovat erinomainen tapa tehostaa viestintää. Graafisilla ja animoiduilla esityksillä pystyt esittelemään sellaisiakin abstrakteja asioita konkreettisesti, joita on muutoin vaikea selittää. Tarinoiden avulla saadaan moni asia eläväksi ja kun animaatioissa esiintyy sinun näköinen hahmosi omalla äänelläsi, huomio on varmasti herätetty!

Animaatiot ovat kustannustehokas ja helposti päivitettävä vaihtoehto koulutukseen, perehdytykseen ja viestintään. Ne ovat myös kamerakammoisen esiintyjän paras ystävä!

Animaation rajattomat mahdollisuudet

Graafiset esitykset

Graafisten esitysten avulla on helppo havainnollistaa erilaisia tilastoja ja kehityskäyriä. 

Graafinen esitys voidaan esittää videona tai liittää muuhun videomateriaaliin. 

Animaatiovideot

Animaatiovideo on parhaimmillaan kuin lyhytelokuva, niillä voidaan mieleenpainuvasti ja kustannustehokkaasti esitellä asia kuin asia. Hyvin käsikirjoitetulla animaatiolla herätät varmasti huomion ja pidät kiinnostusta yllä. 

Itsesi näköinen ja omalla äänelläsi puhuva henkilöhahmo tuo persoonallisuutta esitykseesi. Puheen mukaan liikkuvat huulet tekevät hahmostasi todella aidon tuntuisen.  

Piirrosvideot

Piirrosvideossa (valkotauluvideo, tussivideo, whiteboard animation, animated doodling tai videoscribing) kerrotaan tarinaa, jota kuvitetaan samanaikaisesti piirtämällä. Ikään kuin Kylli-täti aikoinaan. 

Piirrettyyn sarjakuvamaiseen videoon voidaan lisätä puhetta tai musiikkia tarinan elävöittämiseksi. Sarjakuvamaisilla piirrosvideoilla voi helposti käsitellä monimutkaisiakin asioita. 

Katso Erjan esitys erilaisista animaatiovaihtoehdoistamme.

Esimerkkejä animaatioista

Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme

Täytä lomake tai ota suoraan yhteyttä:
info@toplinemedia.fi
+358 400 889 677

Voit varata myös ilmaisen 15 min konsultaation

Tilaa uutiskirjeemme

Pysy ajantasalla ajankohtaisista asioista ja tilaa uutiskirjeemme.

Lataa esitteemme

Tutustu ja lataa palveluesitteemme.