Virtuaaliset messut ja showroomit

Esittele tuotteesi ja palvelusi koukuttavasti 24/7

Virtuaalimessuilla voi käydä vaikka kotisohvalta!

Vie messuosastosi verkkoon. Tarjoa asiakkaillesi elämyksellinen ja virtuaalinen messutapahtuma! Virtuaalimessuilla voi kierrellä ja tutustua tuotteisiin tai palveluihin ihan kuin tavallisillakin messuilla. Virtuaaliset messut voivat pitää käytännössä sisällään samat asiat kuin normaalitkin messut – itse messuosaston, jossa tuotteet ovat näytillä, demoja, tietoiskuja, luentoja, tapaamisia, verkottumista ja tietysti myyntiliidejä.

Messuosastolla voi myös tavata asiakkaita, aikataulutetusti messujen aikana tai jälkikäteen esimerkiksi kotimaisen Tavata-palvelun kautta. Kävijöille voidaan antaa myös mahdollisuus verkostoitua keskenään.

Asiakas voi tulla osastolle milloin tahansa ja mikä parasta, hänen ei tarvitse ensin jonottaa parkkipaikkaa, sitten lippuja ja sitten vielä etsiä osastoa yleisöä kuhisevasta valtavasta messuhallista. Virtuaalimessut voivat olla auki kävijöille vaikka ympäri vuoden, toisin kuin fyysiset messut. Ja mikä parasta osastosi saa vierailijan täyden ja jakamattoman huomion.

Mitä elämyksellisellisempi osasto on, niin sitä paremmin se jää mieleen ja sitä enemmän kävijä saa siitä irti.

Tutustu Niben virtuaalimessu-osastoon

Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme

Täytä lomake tai ota suoraan yhteyttä:
info@toplinemedia.fi
+358 400 889 677

Voit varata myös ilmaisen 15 min konsultaation

Tilaa uutiskirjeemme

Pysy ajantasalla ajankohtaisista asioista ja tilaa uutiskirjeemme.

Lataa esitteemme

Tutustu ja lataa palveluesitteemme.