Verkko-oppimisen ratkaisut

Verkkokoulutus takaa OPPIMISEN verkon ehdoilla

Verkkokoulutus takaa oppimisen, ajasta ja paikasta riippumatta

Jokainen oppija on tiedoiltaan ja taidoltaan erilainen. Lisäksi jokainen oppii eri tavalla ja vauhdilla. Verkkokoulutus mahdollistaa kustannustehokkaasti sen, että jokainen voi opiskella omaan tahtiinsa ja omilla ehdoillaan – ajasta ja paikasta riippumatta. Opetus on varmasti tasalaatuista, sisältö on kaikille sama. Erilaiset testit ja tehtävät puolestaan varmistavat sen, että jokainen saavuttaa halutun osaamisen tason.

Verkkokoulutus soveltuu erityisesti perehdyttämiseen, uusien standardien ja käytäntöjen opettamiseen, asentajien ja alihankkijoiden koulutukseen, laadunvarmistamiseen jne. Verkkokoulutus sopii yrityksille, joilla on omia sertifikaatteja testeineen tai esimerkiksi yrityksille, joissa perehdytys on monen henkilön vastuulla.

Verkkokoulutuksen yksittäiset sisällöt on helposti päivitettävissä vastaamaan jatkuvasti muuttuvia koulutustarpeita. Monimuotokoulutuksen osana verkkokoulutus puolestaan mahdollistaa kouluttajan toimimisen valmentajana, koska teoriat on opiskeltu jo verkossa ennen lähipäiviä.

Opiskelija katsoo verkkokurssia lentokoneessa
Opiskelija käy esiintymistaidon verkkokurssia tabletillaan
Opiskelija käy verkkokurssia kännykällään

Verkkokoulutus on:

Tuloksellista

Se mahdollistaa tasalaatuiset opintokokonaisuudet, yksilölliset opintopolut ja huomioi näin erilaisten oppijoiden oppimisen. Oppimistulokset ovat myös helposti mitattavissa ja todennettavissa.

Kustannustehokasta

Teet parhaiden asiantuntijoiden kanssa materiaalit vain kerran ja päivität helposti ne ajan tasalle jatkuvasti muuttuvassa maailmassa. Turha matkustelu jää pois ja säästät samalla luontoa!

Yhteisöllistä

Oma oppimisympäristö mahdollistaa myös yhteisöllisen oppimisen. Ohjatut ryhmätyöt ja chatit ovat erinomainen tapa osallistaa opiskelijoita - samalla kerätään myös organisaation hiljaista tietoa koko henkilöstön hyödynnettäväksi.

Mukautuvaa

Verkko-opiskelu on parhaimmillaan ajasta ja paikasta riippumatonta, monipuolista ja monimuotoista. Opiskelija voi edetä omaan tahtiinsa tai ohjatusti ja opiskelu onnistuu niin kännykällä, padillä kuin tietokoneellakin. Kurssille mahtuu rajaton määrä opiskelijoita.

Verkko-oppimisen palvelut

Suunnittelu ja käsikirjoitus

Verkkokoulutus on oma taiteenlajinsa, jossa kiinnostavuus on vähintäänkin yhtä tärkeää kuin opetettava asia. Käsikirjoitamme kanssasi kurssin, joka koukuttaa ja jää mieleen. Sisältöä rikastetaan soveltuvin elementein ja oppiminen varmennetaan testeillä ja välitehtävillä.

Verkkokurssien toteutus

Toteutamme elämykselliset ja interaktiiviset verkkokurssit laadukkaasti ja ammattitaidolla. Saat meiltä Avaimet käteen -periaatteella niin yksikertaiset perehdytyspaketit kuin laajat sertifioidut koulutuskokonaisuudetkin.

Opiskelija katsoo TopLine Akatemian sivua

Digitaaliset oppimisympäristöt

Digitaalisen oppimisympäristön (LMS) avulla, koulutusten jakaminen ja rakentaminen onnistuu helposti. Oppimisympäristö sisältää myös työkalut oppijoiden suoritusten ja kehityksen seurantaan. Se antaa avaimet myös monipuoliseen yhteisölliseen oppimiseen.

Osallistaminen

Simulaatioiden, monimediaisten harjoitteiden ja pelillisten elementtien avulla opiskelijat pääsevät harjoittelemaan ja oppimaan käytännönläheisesti sekä innostavalla tavalla. Parhaimmillaan opiskelun saa tuntumaan työn sijaan huvilta, mikä motivoi käyttäjää aivan uudenlaisella tavalla.

Tarinallistaminen ja pelillistäminen

Verkossa opiskelijan huomiosta kilpailevat niin kissavideot kuin sosiaalinen mediakin. Silloin tarinoiden kautta opettaminen tai pelaamisen logiikoiden tuominen opettamiseen ovat toimivia aseita. Eri ikäisiin ja taustaisiin oppijoihin tepsivät eri keinot, mikä pitää muistaa.

Konsultointi ja asiantuntija-palvelut

Autamme Sinua löytämään parhaat ratkaisut organisaatiosi osaamisen kehittämiseen verkossa. Voimme sparrata Sinua aina tavoitteiden määrittelystä käsikirjoitukseen ja sopivien työkalujen valintaan.

Verkkokoulutus on hyvä ratkaisu kun

Katso video

Oppiminen ei saa olla tylsää!

Parhaimmillaan verkkokoulutus on hyvin käsikirjoitettu, mukaansa tempaava monimediainen oppimiskokonaisuus. Se ei siis enää tarkoita pelkkää Youtubeen vietyä videoluentoa.

Meillä oppija on keskellä tarinaa, koska tarinapohjainen oppiminen pysyy paremmin mielessä. Asiat on pilkottu helposti omaksuttaviksi palasiksi mukaansa tempaavan juonen ympärille.

Oppimiskokonaisuus voi olla perinteinen, lineaarinen, jossa opintopolku on kaikille sama. Mutta se voi olla myös yksilöllinen, monijuoninen ja vuorovaikutteinen verkkokurssi, jossa oppija suunnistaa omien valintojensa, vahvuuksiensa ja heikkouksiensa mukaan. Erilliset elementit rikastavat oppimiselämystä. Tehtävät ja testit varmistavat, että asiat on sisäistetty.

Kysy myös rahoitusvaihtoehtoja ja ylläpitopakettejamme!

Ota yhteyttä ja kysy lisää verkko-oppimisen palveluistamme

Täytä lomake tai ota suoraan yhteyttä:
info@toplinemedia.fi
+358 400 889 677

Voit varata myös ilmaisen 15 min konsultaation

Tilaa uutiskirjeemme

Pysy ajantasalla ajankohtaisista asioista ja tilaa uutiskirjeemme.

Lue lisää esitteestämme!

Lisätietoja palveluistamme selattavassa esitteessämme (Issuussa)