Verkko-oppaat ja manuaalit

Havainnollista,  jäsennä ja jaa tietoa tehokkaasti

Muuta manuaalit eläviksi oppaiksi!

Verkko-oppaat ja manuaalit esittelevät asian kuin asian havainnollisesti ja käytännönläheisesti kaikkialla maailmassa. Videot, animaatiot ja kuvat kertovat enemmän kuin 1000 sanaa. Hyvin jäsennellystä verkko-oppaasta ohjeet on aina helppo löytää.

Digitaaliset oppaat sopivat hyvin perehdyttämiseen, käyttöohjeisiin, turvallisuusohjeisiin, toimitilojen esittelyyn, uusien toimintamallien lanseeraamiseen ja koulutuksen oheismateriaaliksi ja niin edelleen.

Digitaalisessa oppaassa asiat näytetään havainnollisesti ja jäsennellysti aidossa ympäristössä tai ainakin niin lähellä sitä kuin mahdollista.

Oppaat on helppo myös skaalata eri päätelaitteille. Oppaisiin voidaan luoda tasoja ja ne voidaan jäsennellä monella eri tavalla, eri tarkoituksiin.

Sitä mukaa kun sisältö muuttuu, sitä voidaan muokata ja muuttaa tarvittaessa pala kerrallaan. Useinhan esimerkiksi jonkun laitteen muoto tai hallintapaneeli voi muuttua, vaikka kaikki toiminnat pysyisivät samoina.

Samasta materiaalista voi myös helposti tehdä versioita eri kieli-, kulttuuri- ja erityisryhmille. Esimerkiksi tekstittämällä, dubbaamalla tai kuvailutulkkaamalla.

Verkko-oppaat ja manuaalit ovat hyvä ratkaisu kun:

Katso video

Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme

Täytä lomake tai ota suoraan yhteyttä:
info@toplinemedia.fi
+358 400 889 677

Voit varata myös ilmaisen 15 min konsultaation

Tilaa uutiskirjeemme

Pysy ajantasalla ajankohtaisista asioista ja tilaa uutiskirjeemme.

Lue lisää esitteestämme!

Lisätietoja palveluistamme selattavassa esitteessämme (Issuussa)