Partnerimme

Yhdessä olemme sinullekin enemmän

Partnerimme Seppo, Design Reform ja Tavata täydentävät tarjontaamme ja me heidän. Peleistä tapahtumiin ja virtuaalitodellisuuteen. Hyvä tarina yhdistettynä komeaan visuaalisuuteen, koukuttava peli ja mahdollisuus henkilökohtaisille tapaamisille virtuaalitapahtuman yhteydessä nostavat oppijan, katsojan ja kävijän kokemuksen ihan uudelle tasolle!

Seppo

Seppo on selainpohjainen alusta, jolla pystyy luomaan oman oppimispelin. Seppo luo pelillisyydellä ja ryhmässä toimimisella innostavia oppimiskokemuksia. Seppolla voi rakentaa pelillisen mobiilikoulutuksen minkä yritystoiminnon käyttöön vain –  pelillä kouluttaa työntekijät, alihankkijat, asiakkaat ja jälleenmyyjät. Ja vaikka osa osallistujista olisikin paikan päällä ja osa etänä, Seppolla kaikki osallistujat saa koottua yhteen peliin. 

TopLine Media on Seppon virallinen Magic Maker-partneri. Autamme yhdessä Seppon kanssa tekemään pedagogisesti oikein suunniteltuja, hyvin käsikirjoitettuja ja innostavia oppimispelejä. Tarvittaessa teemme pelejä vaikka avaimet käteen-periaatteella.

Ensimmäinen yhteinen pelimme oli ”Scam or No Scam” -huijauspeli kännykälle. Siinä yrityksiä opetetaan tarinan kautta tunnistamaan ja varomaan nettihuijausten tunnusmerkkejä.

Seppo
Design Reform

Design Reform

Yhteistyökumppanimme Design Reform Oy on erikoistunut haastaviin 3d-visualisointeihin erityisesti teollisuusympäristöissä. Erityisesti, kun halutaan kurkistaa tulevaisuuden ratkaisuihin, on Reformin osaaminen olennaista.

Suunnittelemme ja tuotamme yhteistyössä 3d-animaatioita, VR/AR-ratkaisuja ja maailmanluokan yritysvideoita, joissa mukana jotain sellaista mitä videokameralla ei saada aikaiseksi.

Design Reform on muotoilutoimisto, jolla on yli 30 vuoden kokemus muotoilusektorilta. Suurin osa sen yli tuhannesta projektista on monen eri muotoilualueen yhdistämistä uskottavaksi ja arvoa tuottavaksi kokonaisuudeksi

Tavata

Tavata on kokonaisvaltainen tapahtuma-alusta ja verkostoitumistyökalu live-, hybridi- ja virtuaalitapahtumiin. Osallistuja löytää kaiken tarvittavan samalta alustalta ja järjestäjä hallinnoi tapahtumaa helposti reaaliajassa. Tavata-alustalle voi tuoda koko tapahtuman ohjelman ohjelmatietoineen ja esiintyjien esittelyineen, näytteilleasettajien esittelyt, vuorovaikutus- ja verkostoitumismahdollisuudet sekä vaikka tapahtumainfot. 

Tuotamme yhteistyössä monimediaista sisältöä Tavata-alustan sisälle, aina yksittäisistä videoista ja striimeistä kokonaisvaltaiseen ohjelmalavaan sisältöineen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme

Täytä lomake tai ota suoraan yhteyttä:
info@toplinemedia.fi
+358 400 889 677

Voit varata myös ilmaisen 15 min konsultaation

Tilaa uutiskirjeemme

Pysy ajantasalla ajankohtaisista asioista ja tilaa uutiskirjeemme.

Lataa esitteemme

Tutustu ja lataa palveluesitteemme.