Striimaukset ja verkkolähetykset

Sitouta osallistujat television keinoin

Striimi kuin tv-lähetys

Viedään tilaisuutesi yhdessä verkkoon, suorana tai ennakkoon taltioituna. Tarpeen mukaan myös ammattimaisesti juonnettuna. Virtuaalisesti onnistuvat niin keskustelutilaisuudet kuin teemapäivätkin. Hyvin tehty virtuaalilähetys yhdistää webinaarin ja tv-ohjelman parhaat puolet.

Verkkoon viedyt lähetykset ja tapahtumat onkin käsikirjoitettava kuin kiinnostava tv-ohjelma. Samalla täytyy pitää huoli siitä, että katsojat ja osallistujat kokevat olevansa aidosti mukana tapahtumassa tai se on ainakin suunniteltu heitä ajatellen.

Virtuaaliset uutiset, ajankohtaisstudiot tai kisastudiotyyppiset tapahtumalähetykset on hyvä tapa sitouttaa vaikkapa henkilöstöä, jäsenistöä, sidosryhmiä tai asiakkaita kun perinteinen uutiskirje tai lehti ei enää riitä.

Teemme virtuaalilähetyksiä suorana ja nauhoitettuna, omalta studioltamme, paikan päältä tai jopa kokonaan etäyhteyksin. Meillä on kokemusta striimauksista aina yhdistysten vuosikokouksista yritystapahtumiin ja ministerien livelähetyksiin.

Omilla tv-uutisilla erotut massasta

Haluatko yrityksellesi oman uutis- tai ajankohtaisstudion, joka ei kalpene Ylen uutisten rinnalla?

Oma uutisstudio on näyttävä ja tehokas tapa viestiä henkilöstöllesi tai asiakkaillesi. Uutisankkurin juontama säännöllinen ajankohtaiskatsaus haastatteluineen ja videoineen koukuttaa katsojansa ja nostaa yritysviestintäsi aivan uudelle tasolle. Henkilöstö- ja asiakasesittelyt sitouttavat ja vahvistavat me-henkeä. Virtuaalinen uutisstudio voidaan rakentaa yrityksen omiin väreihin ja graafisiin elementteihin sopivaksi. Virtuaalistudiota voidaan käyttää myös säännöllisten uutiskirjeiden tilalla.

Omat uutislähetykset kertovat dynaamisesta ja ulospäinsuuntautuneesta yrityksestä.

Katso esimerkkejä

Katso video

TopLine Media tietoisku virtuaalilähetyksestä

TopLine Median lokakuun 2020 uutiset

Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme

Täytä lomake tai ota suoraan yhteyttä:
info@toplinemedia.fi
+358 400 889 677

Voit varata myös ilmaisen 15 min konsultaation

Tilaa uutiskirjeemme

Pysy ajantasalla ajankohtaisista asioista ja tilaa uutiskirjeemme.

Lataa esitteemme

Tutustu ja lataa palveluesitteemme.