STRIIMAUKSIAMME

Tapahtuma kuin tv-lähetys

Viedään tilaisuutesi yhdessä verkkoon: hybridinä tai virtuaalisesti – suorana tai ennakkoon taltioituna. Verkossa onnistuvat niin keskustelutilaisuudet kuin teemapäivätkin. Hyvin tehty virtuaalilähetys yhdistää webinaarin ja tv-ohjelman parhaat puolet ja hybriditapahtuma tuo siihen vielä liveyleisön aidot reaktiot.

Verkkoon viedyt lähetykset ja tapahtumat onkin käsikirjoitettava kuin kiinnostava tv-ohjelma. Täytyy pitää huoli siitä, että katsojat ja osallistujat – niin paikan päällä kuin etäkatsomoissakin – kokevat olevansa aidosti mukana tapahtumassa ja se on juuri suunniteltu heitä ajatellen.

Virtuaaliset uutiset, ajankohtaisstudiot tai kisastudiotyyppiset tapahtumalähetykset on hyvä tapa sitouttaa vaikkapa henkilöstöä, jäsenistöä, sidosryhmiä tai asiakkaita kun perinteinen uutiskirje tai lehti ei enää riitä. Hybriditapahtumat taas tavoittavat sellaisiakin kohderyhmiä, jotka matkan, kustannusten tai muiden syiden takia eivät livetilaisuuteen pääse.

Verkkolähetys TopLine Median studiolta. Kaikki videot kuvattu etukäteen, lähetys striimattu Vimeoon suoran lähetyksen illuusion aikaansaamiseksi.

Livetapahtuma Lahden hyppyrimäkien huipulta. Kuvaus kahdella (2) kameralla ja striimattiin Vimeoon. Yksi puheenvuoroista nauhoitettiin etukäteen. Lähetys alkaa kohdasta 00:34.

Livelähetys Lahden kaupungintalolta, kuvattu kahdella (2) kameralla ja striimattu tilaajan Facebook-liveen.

Hybridilähetys asiakkaan tiloista, jossa juontajat ja osa puheenvuoroista paikan päällä, osa etukäteen nauhoitettuna ja osa korkeatasoisen etäyhteyden kautta. Tilaisuus kuvattiin kolmella (3) kameralla ja striimattiin TopLine Median Youtubeen. Editoidut ja pätkityt videot julkaistiin myöhemmin asiakkaan Youtube-kanavalla.

Livelähetys Sibeliustalolta, joka striimattiin suorana tilaajan Facebook-liveen. Lähetys toteutettiin neljällä (4) kameralla.

Hybridilähetys, jossa yksi esiintyjä oli TopLine Median studiolla, pääministeri ja muut esiintyjät korkeatasoisen etäyhteyden välityksellä. Striimattiin tilaajan Facebook-liveen. Sisältöä näytettiin myös YLE:n pääuutislähetyksessä.

Ajankohtaislähetys TopLine Median studiolta. Kuvattu yhdellä (1) kameralla ja haastatteluja tehty etäyhteyksin.

Verkkotapahtuma asiakkaan tiloista, joka on toteutettu kolmella (3) kameralla ja lähetetty suorana tilaajan Youtube-kanavalle.

Teams-tapahtuman moderointi ja taltiointi. Ohjelman koostaminen kahdesta samanaikaisesti nauhoitetusta esityksestä.

Hybridimalli striimauksesta, jossa etukäteen tehdyt videohaastattelut ja luennot liitettiin osaksi studiostamme juonnettua livetapahtumaa.

Hybriditapahtuma asiakkaan tiloista, joka on toteutettu kahdella (2) kameralla. Yksi tapahtuman esiintyjistä osallistui tapahtumaan etänä korkealaatuisella suoralla videolinkillä.

Hybriditapahtuma TopLine Median studiosta, jossa juontajat olivat paikan päällä. Osa puheenvuoroista oli nauhoitettu etänä etukäteen ja osa pidettiin suorana korkeatasoisin etäyhteyksin.

Livetapahtuma, jossa juontaja suorana etäyhteydellä ja suurin osa puheenvuoroista etukäteen nauhoitettuina. Striimattiin TopLine Median Youtuben kautta Tavata-tapahtuma-alustalle.

Hybriditapahtuma, jossa juontaja TopLine Median studiolla ja muut puheenvuorot korkeatasoisen etäyhteyden kautta. Striimattiin TopLine Median Youtube-kanavalle.

Virtuaalimessut, jonne koottuna etukäteen nauhoitettuja esittelyvideoita. Tapahtuman yhteydessä järjestettiin myös livewebinaareja.

Tapahtumataltiointi koottuna sisällysluettelolliseksi kokonaisuudeksi. Tapahtuma kuvattiin kahdella (2) kameralla.

Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme

Täytä lomake tai ota suoraan yhteyttä:
info@toplinemedia.fi
+358 400 889 677

Voit varata myös ilmaisen 15 min konsultaation

Tilaa uutiskirjeemme

Pysy ajantasalla ajankohtaisista asioista ja tilaa uutiskirjeemme.

Lue lisää esitteestämme!

Lisätietoja palveluistamme selattavassa esitteessämme (Issuussa)