Mikä ihmeen
TopLine Media?

Sano muikku!

arvomme

Mutkaton, Utelias, Iloinen, Kumppani, Ketterä, Uudistava 

TopLine Media jalostaa osaamisesi tarinoiksi verkkoon. Olemme edelläkävijä osallistavien ja mukaansa tempaavien verkkosisältöjen teossa, puhutaan sitten koulutuksesta tai viestinnästä. Meidät tunnetaan luovista ja kiinnostavista tarinoihin perustuvista ratkaisuista. Laaja ja sitoutunut freelancer-tiimimme sekä kumppaniverkostomme takaa, että löydämme ammattilaiset juuri Sinun tarpeisiisi.

katso syntytarinamme

Katso video

Tarinat etusijalla

Meillä TopLine Mediassa tarinallisuus on ihan toimintamme kulmakiviä. Tarinoihin perustuva oppiminen on paitsi tutkitun tehokasta myös kalvosulkeisia paljon motivoivampaa. Jokaiselle oppijalle on mahdollista räätälöidä hänen oman näköisensä tarina ja oppimispolku, jos niin vain halutaan.

Sinua
varten

Meidän tapamme toimia

Meidän kanssamme keskityt vain omaan osaamiseesi, ilman turhaa jännittämistä. Henkilökohtainen lähestymistapamme ja kodikas studiomme saavat kamerakammoisenkin rentoutumaan.

Olemme apunasi, haluatpa sitten laajoja monimediakokonaisuuksia tai yksittäisiä videoita. Freelancereistämme ja kumppaneistamme löytyy niin grafiikan, pelillisyyden kuin vaikka laajennetun todellisuudenkin osaajia, HR- ja prosessinhallinan ammattilaisia unohtamatta.

Kuljemme rinnallasi neuvoen ja opastaen läpi koko tuotanto-prosessin. Pystymme ketterästi mukautumaan nopeastikin muuttuviin tilanteisiin ja aikatauluihin. Takaamme, että olet lopputulokseen tyytyväinen!

Keitä olemme?

TopLine Media toimitusjohtaja, Erja Hakkarainen pitää vesipyssyä kädessä

Erja Hakkarainen

Toimitusjohtaja

Erjalla on kahden vuosikymmenen kokemus viestinnällisten sisältöjen tuottamisesta ja yli kymmenen vuoden kokemus opetus- ja koulutustehtävistä. Erjan intohimona on kehittää verkossa oppimista uudelle tasolle tarinoiden, interaktiivisuuden, pelillistämisen ja aidon osallistamisen kautta.

Juha Pihanen

Tuottaja

Juhalla on yli 30 vuoden kokemus tuottamisesta, aina teatterista urheiluun, IT- ja elokuvatuotantoihin. Hän on myös ammattinäyttelijä, joka on työskennellyt erilaisissa produktioissa Suomessa ja ulkomailla. Juha on urallaan näytellyt mm. neljän Oscar-voittajan kanssa. Vapaa-ajallaan Juha käy joogassa. 

TopLine Media producer tuottaja Juha Pihanen pitää vesipyssyä kädessä

Kiinnostuitko?

Interaktiivisessa esittelyssämme pääset tutustumaan paitsi TopLine Mediaan, myös kaikkeen, mitä pystymme tarjoamaan yrityksellesi!

Erja Hakkarainen ojentaa vesipyssyä

TopLine Media on aktiivinen verkostoituja

Osallistumme säännöllisesti erilaisiin hankkeisiin ja tapahtumiin. Kiitos kaikille yhteistyökumppaneillemme!

Mukana LAMKin hankkeissa

Gamechangers - Naiset peliteollisuudessa

Hankkeen tavoitteena on lisätä naisten osaamisen hyödyntämistä pelialalla.

DigiLAHTI

DigiLahti -hanke pyrkii luomaan uutta kasvua PK-yrityksille digitalisoinnin avulla.

Design Venture ohjelma

Hanke pyrkii painottamaan muotoilua yritysten liiketoiminnan vauhdittajana. Hankkeessa mukana myös Ladec.