animaatiot

Vain mielikuvitus
rajana

Havainnollinen,
tehokas,
elävä

Animoinnit ja animaatiot ovat erinomainen tapa tehostaa viestintää. Graafisilla ja animoiduilla esityksillä pystyt esittelemään sellaisiakin abstrakteja asioita konkreettisesti, joita on muutoin vaikea selittää.  Tarinoiden avulla saadaan moni asia eläväksi ja kun animaatioissa esiintyy sinun näköinen hahmosi omalla äänelläsi, huomio on varmasti herätetty!  

Animaatiot ovat kustannustehokas ja helposti päivitettävä vaihtoehto koulutukseen, perehdytykseen ja viestintään. Ne ovat myös kamerakammoisen esiintyjän paras ystävä! 

Animaation
rajattomat
mahdollisuudet

01.

Graafiset esitykset

Graafisten esitysten avulla on helppo havainnollistaa erilaisia tilastoja ja kehityskäyriä. 

Graafinen esitys voidaan esittää videona tai liittää muuhun videomateriaaliin. 

02.

Animaatiovideot

Animaatiovideo on parhaimmillaan kuin lyhytelokuva, niillä voidaan mieleenpainuvasti ja kustannustehokkaasti esitellä asia kuin asia. Hyvin käsikirjoitetulla animaatiolla herätät varmasti huomion ja pidät kiinnostusta yllä. 

Itsesi näköinen ja omalla äänelläsi puhuva henkilöhahmo tuo persoonallisuutta esitykseesi. Puheen mukaan liikkuvat huulet tekevät hahmostasi todella aidon tuntuisen.  

03.

Yksilölliset juonipolut

Nyt on mahdollista opettaa tai esittää asioita valintojen kautta etenevän tarinan avulla. Tässä mallissa tarina etenee katsojan valitsemien vaihtoehtojen kautta. Interaktiiviselle tarinalle tehdään juonikäänteitä. Katsoja pääsee maaliin tai haluttuun oppimistulokseen yrityksen ja erehdyksen – tai oman osaamisensa – kautta. 

04.

Piirrosvideot

Piirrosvideossa (valkotauluvideo, tussivideo, whiteboard animation, animated doodling tai videoscribing) kerrotaan tarinaa, jota kuvitetaan samanaikaisesti piirtämällä. Ikään kuin Kylli-täti aikoinaan. 

Piirrettyyn sarjakuvamaiseen videoon voidaan lisätä puhetta tai musiikkia tarinan elävöittämiseksi. Sarjakuvamaisilla piirrosvideoilla voi helposti käsitellä monimutkaisiakin asioita. 

Animaatioita animaatiohahmo
Katso video

Katso Erjan esitys erilaisista animaatiovaihtoehdoistamme.

Esimerkkejä animaatioista

Kiinnostuitko?

ota yhteyttä!