digitaaliset kalenterit ja joulukortit

Ilahduta, sitouta, koukuta ja yllätä persoonallisilla joulutuotteillamme.

... ja säästä aikaa, vaivaa ja jopa selvää rahaa!

digitaaliset kalenterit ja joulukortit

Ilahduta, sitouta, koukuta ja yllätä persoonallisilla joulutuotteillamme

... ja säästä aikaa, vaivaa ja jopa selvää rahaa!

Haluatko saada joulusta parhaat tehot irti? Varmista itsellesi paras joululahja: Onnistunut ja koukuttava joulukamppis! Digitaaliset kalenterit ja joulukortit ovat helppo mutta ainutlaatuinen tapa muistaa, koukuttaa, palkita ja sitouttaa. Meidän kanssa tehdyissä sisällöissä rajana on vain jouluinen tähtitaivas.

Digitaaliset kalenterit

Koukuta kävijät sivuillesi päivästä päivään!

Mikä saa odottamaan joulua niin kuin joulukalenteri? 24 luukkua täynnä yllätyksiä ja iloista joulumieltä…

Luukkujen sisältönä voi olla yhtenäinen tarina, tuotteiden ja palveluiden esittelyjä, koukuttavia tarjouksia, henkilöstön esittelyä, kilpailuja tai vaikka moniosainen tarinallinen peli. Sitoutat katsojan samalla käymään sivuillasi joka päivä. Voit myös innostaa yleisöäsi joko toivomaan sisältöä tai keskustelemaan siitä somessa. Markkinatutkimusta parhaimmillaan…

Voit tehdä kalenterin yhdessä vaikka naapuriyrityksen kanssa, sillä saatte viestinne toistenne asiakkaille ja seuraajille. Todellinen win-win. Ja jos luukut loppuvat kesken, jouluhan jatkuu loppiaiseen. Luukkuja voikin olla vaikka juhannukseen saakka!

Aloitetaan suunnittelu yhdessä nyt, näin varmistat kaiken hyödyn kampanjastasi. Helpoimmillaan toimitat meille 24 sisältöä, jotka jalostamme kalenteriksi, helposti vietäväksi nettisivuillesi – tai sitten mietitään sisältö yhdessä alusta alkaen.

Hinta alkaen 495 € + alv 24 % (613,80 €) toteutustavasta ja materiaaleista riippuen.

Animoidut joulukortit

Ilahduta, sitouta, yllätä!

Haluatko että joulutervehdyksesi muistetaan? Animaatiovideo, jossa näköisesi hahmo toivottaa hyvät joulut omalla äänelläsi, säväyttää varmasti. Ei tarvita osoitekirjaa, postimerkkejä tai kirjekuorten nuolemista – video kulkee minne tahansa Joulupukin nopeudella! 

Näin helppoa se on: tarvitsemme vain äänitervehdyksesi ja valokuvasi. Teemme sinulle unohtumattoman ja henkilökohtaisen videoviestin, tiedostona tai vaikkapa vietynä YouTubeen. Voit sitten lähettää tervehdyksen sähköpostilla tai jakaa sitä sosiaalisessa mediassa. Korttisi tavoittaa rajattoman määrän vastaanottajia nopeasti ja vaivattomasti!

Voit valita suosikkisi valmiista korttipohjista, tai voimme tehdä Sinulle täysin uniikin tervehdyksen musiikkeineen kaikkineen. Tästä ei brändityö parane!

Animoitu joulukortti alkaen 100 € + alv 24 % (124 €)

Kerromme mielellämme lisää.

Varaa 15 min ilmainen konsultaatio täyttämällä alla oleva lomake.

Yhteydenottolomake

Digitaaliset kalenterit ja joulukortit

Täytä alla oleviin kenttiin ainakin nimesi ja sähköpostisi. Otamme Sinuun yhteyttä niin sovitaan aika 15 minuutin konsultaatiolle haluamastasi aiheesta.

Tilaa uutiskirjeemme

Pysy ajantasalla ajankohtaisista asioista ja tilaa uutiskirjeemme.

Lue lisää esitteestämme!

Lisätietoja palveluistamme selattavassa esitteessämme (Issuussa)